Avdelning

Food & Beverage

Connect

Fotografiskas mat- och dryckesfilosofi, flyttar ständigt fram gränserna och skapar lika mycket smaksensationer som ökad medvetenhet. I vårt ekologiska växtbaserade kök maximeras smakerna genom att alla delar av råvaran används. Så serveras hållbar njutning som sparar planeten. Att vi dessutom serverar det mest hållbara och smakrika som finns av kött, fisk och fågel gör våra rätter smakfullt goda - både för gästen och planeten. Vi bjuder det jorden ger, valt under bästa säsong. 

Här blir du en del av F&B-teamet som hjälps åt och tillsammans tar ansvar för att nå målen. Vi har en stor matsal med många platser och vi vill att alla gäster som besöker oss ska få en upplevelse utöver det vanliga. Det är därför viktigt att du känner dig trygg och kan navigera i en dynamisk miljö med högt tempo. Vi söker dig som är öppen och nyfiken och som vill lära och utvecklas. Om du dessutom precis som vi brinner för det ekologiska och hållbara köket kommer du att trivas på Fotografiska.

Arbetsplats och kultur

Fotografiskas vision är att inspirera till en mer medveten värld. 

Här blir du del av en inspirerande och dynamisk miljö där du aldrig har en tråkig dag på jobbet. 

Att vara öppen för nya idéer är en naturlig del av vår kultur. För oss innebär det att ha ett öppet och nyfiket förhållningssätt och att ha modet att göra saker lite annorlunda. Tillsammans inspirerar vi varandra att utforska nya idéer och tankar, både i relation till oss själva men även till våra gäster. 

Vi tror på att skapa en inkluderande miljö där alla har möjlighet att bidra, utvecklas och arbeta tillsammans. Därför respekterar vi varandra och omfamnar våra olikheter.  

Att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster kräver ambassadörer som kan och vill ta egna initiativ och som ser möjligheter att inspirera, utmana och överraska i varje tillfälle, med varje gäst och i alla situationer. 

Vill du vara med?

 

Vi är en trygg arbetsplats som värnar om våra medarbetare. Förutom kollektivavtal har vi en rad andra förmåner:

  • Friskvårdsbidrag

  • Massage

  • Personalrabatt

  • Konstförening

Fotografiska Stockholm

Fotografiska
116 45 Stockholm Vägbeskrivning info@fotografiska.se Se sida

Jobbar du redan på Fotografiska?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@fotografiska.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor