Avdelning

Exhibitions

Connect

På över 1200 kvadratmeter utställningsyta producerar Fotografiskas utställningsteam mer än 20 utställningar per år, från världens största fotografer och morgondagens stjärnor. Bild, rumslighet, ljus, text, design och installation - ingen del är mindre viktig för helheten när vi skapar världens främsta utställningsplats för fotografi. 

En stor del av utställningsproducentens arbete är den detaljerade planering som föregår varje utställning flera månader innan våra gäster ser resultatet. I nära samarbete med fotograferna planerar och producerar vi samtliga utställningar för Fotografiska Stockholm varav flera åker vidare till Fotografiska New York och Fotografiska Tallinn. Att vara proaktiv och självgående är grundläggande egenskaper för att driva egna utställningsprojekt, likaså prestigelöshet och noggrannhet.

Arbetsplats och kultur

Fotografiskas vision är att inspirera till en mer medveten värld. 

Här blir du del av en inspirerande och dynamisk miljö där du aldrig har en tråkig dag på jobbet. 

Att vara öppen för nya idéer är en naturlig del av vår kultur. För oss innebär det att ha ett öppet och nyfiket förhållningssätt och att ha modet att göra saker lite annorlunda. Tillsammans inspirerar vi varandra att utforska nya idéer och tankar, både i relation till oss själva men även till våra gäster. 

Vi tror på att skapa en inkluderande miljö där alla har möjlighet att bidra, utvecklas och arbeta tillsammans. Därför respekterar vi varandra och omfamnar våra olikheter.  

Att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster kräver ambassadörer som kan och vill ta egna initiativ och som ser möjligheter att inspirera, utmana och överraska i varje tillfälle, med varje gäst och i alla situationer. 

Vill du vara med?

 

Vi är en trygg arbetsplats som värnar om våra medarbetare. Förutom kollektivavtal har vi en rad andra förmåner:

  • Friskvårdsbidrag

  • Massage

  • Personalrabatt

  • Konstförening

Fotografiska Stockholm

Fotografiska
116 45 Stockholm Vägbeskrivning info@fotografiska.se Se sida

Jobbar du redan på Fotografiska?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@fotografiska.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor