Avdelning

Butik & Entré

Connect

Med fokus på fotografi erbjuder vår butik ett brett sortiment av noggrant utvalda, vackra och tankeväckande produkter som till exempel coffee table books, posters, anteckningsböcker och andra prylar från Fotografiska Collection. 

Som anställd i butiken är du en viktig del i gästernas första och sista intryck av deras besök på Fotografiska.  I ditt arbete får du får möjlighet att interagera med våra gäster och informera om våra utställningar, vår mat och dryck, vår akademi och andra viktiga delar av vårt hus som gästen har att upptäcka och utforska.

Till vår butik söker vi nyfikna och öppensinnade personer som kommer överens med alla typer av människor, har en vilja att kommunicera med andra, och som älskar att ge gästen en helhetsupplevelse som den inte kommer att glömma. 

 

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Fotografiskas vision är att inspirera till en mer medveten värld. 

Här blir du del av en inspirerande och dynamisk miljö där du aldrig har en tråkig dag på jobbet. 

Att vara öppen för nya idéer är en naturlig del av vår kultur. För oss innebär det att ha ett öppet och nyfiket förhållningssätt och att ha modet att göra saker lite annorlunda. Tillsammans inspirerar vi varandra att utforska nya idéer och tankar, både i relation till oss själva men även till våra gäster. 

Vi tror på att skapa en inkluderande miljö där alla har möjlighet att bidra, utvecklas och arbeta tillsammans. Därför respekterar vi varandra och omfamnar våra olikheter.  

Att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster kräver ambassadörer som kan och vill ta egna initiativ och som ser möjligheter att inspirera, utmana och överraska i varje tillfälle, med varje gäst och i alla situationer. 

Vill du vara med?

 

Vi är en trygg arbetsplats som värnar om våra medarbetare. Förutom kollektivavtal har vi en rad andra förmåner:

  • Friskvårdsbidrag

  • Massage

  • Personalrabatt

  • Konstförening

Fotografiska Stockholm

Fotografiska
116 45 Stockholm Vägbeskrivning info@fotografiska.se Se sida

Jobbar du redan på Fotografiska?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@fotografiska.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor