Lisa Giomar Hydén

Lisa Giomar Hydén

Director of Exhibitions – Exhibitions

Vem är du? 

Jag ansvarar för utställningar på Fotografiska Stockholm. Vi installerar alla de utställningar våra gäster får uppleva och skapar majoriteten av dem från grunden, i samarbete med våra konstnärer och fotografer.  Tillsammans med vår globala utställningsgrupp planerar jag utställningsschemat för att erbjuda våra gäster en utställningsupplevelse som stannar kvar. 

Vad är det du gillar mest med Fotografiska?
Att Fotografiska-huset är en helhetsupplevelse – en kosmopolitisk plats där man får uppslukas och kan tillbringa många timmar i mötet med konst, gastronomi och fantastisk utsikt. Vi är huset för all sorts fotografi och för mig som älskar människans historier om sig själv och sitt samhälle finns ingen plats som bättre reflekterar hur både en inre och yttre värld kan visualiseras genom fotografiet. Att vi är en plattform för frågor som är avgörande för vår samtid är också en viktig drivkraft för oss och mig.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Att det är så varierat och aldrig, aldrig långsamt och tråkigt. I det här slottet är det alltid bal någonstans – energin är konstant påtaglig och jag älskar utmaningarna som får mig att växa både i min yrkesroll och som människa! 

Och kanske viktigast av allt -  att jag har så många otroligt fina kollegor omkring mig.

 

 

Jobbar du redan på Fotografiska?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@fotografiska.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor