Avdelning

Academy

Connect

Academy

Vi på Fotografiska vill inte bara göra fotografi av världsklass tillgänglig för en stor publik, utan vi vill också hjälpa våra gäster att fördjupa sin förståelse både för våra utställningar och för den fotografiska bilden i allmänhet. Där kommer Academy in i bilden.

Fotografering är ett universellt språk. I takt med den tekniska utvecklingen och digitaliseringen har den fotografiska bilden blivit ett allt viktigare inslag i kommunikation.

Academy erbjuder fotoutbildningar och workshops för alla som är nyfikna på fotografi och bild. Vi har utbildning för både nybörjare och de som kommit längre och framför allt - här finns Sveriges bästa fotolärare. 

Vår uppgift är att utbilda och inspirera dig som älskar ta bilder och porträtt. Oavsett om du tänker gå din första kurs som nybörjare eller jobbar med bilder dagligen så har vi fotoutbildningar som utmanar dig och den nivå du är på.  

Academy gör Fotografiska till en mötesplats där du får ägna dig åt kreativt skapande. 

Är du sugen på inspiration, kunskap och nya utmaningar? 

Hör av dig!

Marcus Wärn

Head of Academy

 

 

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Fotografiskas vision är att inspirera till en mer medveten värld. 

Här blir du del av en inspirerande och dynamisk miljö där du aldrig har en tråkig dag på jobbet. 

Att vara öppen för nya idéer är en naturlig del av vår kultur. För oss innebär det att ha ett öppet och nyfiket förhållningssätt och att ha modet att göra saker lite annorlunda. Tillsammans inspirerar vi varandra att utforska nya idéer och tankar, både i relation till oss själva men även till våra gäster. 

Vi tror på att skapa en inkluderande miljö där alla har möjlighet att bidra, utvecklas och arbeta tillsammans. Därför respekterar vi varandra och omfamnar våra olikheter.  

Att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster kräver ambassadörer som kan och vill ta egna initiativ och som ser möjligheter att inspirera, utmana och överraska i varje tillfälle, med varje gäst och i alla situationer. 

Vill du vara med?

 

Vi är en trygg arbetsplats som värnar om våra medarbetare. Förutom kollektivavtal har vi en rad andra förmåner:

  • Friskvårdsbidrag

  • Massage

  • Personalrabatt

  • Konstförening

Fotografiska Stockholm

Fotografiska
116 45 Stockholm Vägbeskrivning info@fotografiska.se Se sida

Jobbar du redan på Fotografiska?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@fotografiska.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor